Categories
Контактирајте нас

Unvon: Taihu Road, Badu sanoat hududi, Zhenze Town, Suzhou shahri, Jiangsu viloyati, PRChina.

Pochta indeksi: 215233

Davlat: PRChina

Kontaktlar: Jan Wen (Xotin)

E-mail: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

Knowledge

Bosh sahifa > Изложба > Kontent

Основни увод у покретних

Suzhou Diao Asansör MChJ, Ltd | Updated: Jun 29, 2016

Покретне степенице (покретне степенице), такође познат као покретне степенице, или аутоматско лифтова, покретних и покретне степенице, је начин за транспортовање транспорта \ код Народне превозним средствима.

Генерал Електрик Фу мердевине је склон. Колског ходати на један крај на покретним степеницама стајати аутоматски каскадно, аутоматски ће бити узета до степеница на другом крају, до каскадно скроз је ниво. Фу бег у покрету предња страна са обе стране са каскаду синхронизације, за кориснике да помогне стисак. Покретних могу да будем увучен у једном правцу заувек, али углавном су засновани на потребама као што су време, људи из менаџерима да контролише правац путовања. Покретних су други сличан пешачка транспортне \ изгубљене алатке, аутоматско тротоара (Аутоматско тротоара). Разлика је првенствено травелаторс није каскадно; Већина ће само ходати на ниво на земљи или незнатно склон.

Покретних мердевине путу (варијанта од аљкаве конвејер) и на обе стране руку (деформације у транспортни појас). Његове главне компоненте су каскадна, превуците ланац и зубца, Водич за системе, главни погонски систем (укључујући мотор, редуктор брзине, кочнице и пренос везе, итд.) возио вретено натезање уређај, мердевине путу, системи ограда, Четкица таблице, мердевине оквир и електроника. Каскадно за хоризонтално кретање на улазу путника (згодно путника потплате) касније формирана љестве је близу улаза мердевине постепено нестао, каскадно додатно хоризонтално кретање. Ови покрети одређује каскадно главна точка, помоћни точак дуж ходање водиче за постизање различите кораке.


Oldingi: Принцип рада

Keyingi2: Лифт