Categories
Контактирајте нас

Unvon: Taihu Road, Badu sanoat hududi, Zhenze Town, Suzhou shahri, Jiangsu viloyati, PRChina.

Pochta indeksi: 215233

Davlat: PRChina

Kontaktlar: Jan Wen (Xotin)

E-mail: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

Knowledge

Bosh sahifa > Изложба > Kontent

Сигурност и љубазност о покретних

Suzhou Diao Asansör MChJ, Ltd | Updated: Jun 29, 2016

Многи људи користе покретних када, као додатак на покретним степеницама га изван ће ходам са две ноге на степеницама како би се добити на времену. Стога, када користите покретне степенице, стајање путника се ослоните на истој страни водопаде, дати другој страни корака, за употребу од стране људи хода. Међутим различитих области о којој страни треба да имају различите случајеве. Као што је Wасхингтон, лондонске подземне железнице, подземне железнице, железнички Кансаи у Јапану, Таипеи транзитна систем, молим да путници стајао да прави став, али Токио Јапан питао путнике да стојим на левој страни. Монтреал Метро без никаква правила, јер сматрају да треба да путници не хода на мердевинама.

Правила на десној страни Хонг Конг транзита железничке станице. Али током времена русх, превише људи идите покретним степеницама, а у многим случајевима леве и десне стране простора покретне степенице су биле пуне људи.

У Кини, постоје периоди на неким местима, је такође увела идеју о ритму законодавство и као пропаганду. Из безбедносних разлога потрошача, објављеном у јулу 2011, ГБ16899-2011 покретним степеницама и аутоматско фоотwаy производи и инсталирате сигурносну шифру наведену у на "покретним степеницама машина, чак и у стању који не ради, нити га користе као основно степенице." Због тога је да се промовише.

Стојим на једној страни, са друге стране, пролази кроз практичне и теоријске израчунавања, ће повећати капацитет пренос покретних и има потенцијал да смањи капацитет пренос и забринутости за сигурност. На покретним степеницама, прати локалну прилагођена је ОК.

Осим тога, помоћу покретних такође, обратите пажњу:

Дрзи цврсто

Немој стајати ниво

Не буди у ваше главе или руке из степенице испред, у супротном могли бисте погодити плафон или суседних степеница

Не покрећи представе

Немојте користити покретних да носи терет. Колица за бебе, колица робе као што су лифтови треба користити.

Путници користећи округле, штап треба да покушати искористити за подизање

Да се побринем за децу и старије особе

Покретних имају коинице стоп дугмад за употребу у случају несрећа.